Friday , January 27 2023
crossorigin="anonymous">
crossorigin="anonymous">

(Past Papers) LAB Assistant Test MCQs PDF Download

Check All (Past Papers) LAB Assistant Test Download MCQs PDF from this page. Also, download the PDF of the solved previous papers at the end of this post LAB Assistant Exam Questions and Answers below:

  1. The smallest dam in Pakistan?
    Answer: Warsak

2. The Warsak Dam is located on the river?
Answer: Kabul

3. Which country accepted Pakistan first?
Answer: Iran

4. When did East Pakistan separate from West Pakistan?
Answer: December 16, 1971

5. When did Pakistan become a republic?
Answer: March 23, 1956

6. Who was the first Governor-General of Pakistan?
Answer: Quaid-e-Azam Muhammad Ali Jinnah

7. He was the first Finance Minister of Pakistan?
The answer. Ghulam Muhammad

8. He was the first Home Minister of Pakistan?
Answer: Fadlur Rahman

9. What is the national flower of Pakistan?
Answer: Jasmine

10. When did the Constituent Assembly approve the substantive decision?
Answer: March 12, 1949

11. The first currency of Pakistan was issued on ?
Answer: January 3, 1948

12. Who started the Farazi movement?
Answer: Hajj Shariatullah

13. “Kashshaf al-Majoub” was written by him?
Answer: Hazrat Me Jung Buksh (RA)

14. Which road connects Pakistan with Afghanistan?
Answer: the Khyber Pass

15. Pakistan conducted nuclear tests on May 28, 1998, what time?
Answer: Shaggy Hills

LAB Assistant Test MCQs PDF Download

Also Check All Current Affairs MCQs Questions 2022

crossorigin="anonymous">

Check Also

Earn with Free Fire Partner Program 2023: Online Apply

Free Fire Partner Pakistan is a program offered by the popular mobile game Free Fire …

Leave a Reply

crossorigin="anonymous">